Plesk Control Panel Stop Working after Removing psa-atmail from CentOS

Discussion in 'Parallels Small Business Panel' started by MortezaM, Dec 18, 2011.

  1. MortezaM

    MortezaM New Member

    Messages:
    4
    Hi,

    I'm currently using the Plesk 10 and I have problem with atmail so I tried to remove and install it again! So I removed the atmail using the following code:

    yum remove psa-atmail

    Then I Found my self in a bigger problem! my Plesk Control Panel Stop working, it doesn't even load the login page!!

    Also when I'm trying to install it again:

    yum install psa-atmail

    I recieve the following error:

    Setting up Install Process
    Resolving Dependencies
    --> Running transaction check
    ---> Package psa-atmail.noarch 1:1.04-3.el5.art set to be updated
    --> Processing Dependency: psa >= 9.0 for package: psa-atmail
    --> Finished Dependency Resolution
    1:psa-atmail-1.04-3.el5.art.noarch from atomic has depsolving problems
    --> Missing Dependency: psa >= 9.0 is needed by package 1:psa-atmail-1.04-3.el5.art.noarch (atomic)
    Error: Missing Dependency: psa >= 9.0 is needed by package 1:psa-atmail-1.04-3.el5.art.noarch (atomic)

    Any idea?
  2. IgorG

    IgorG Parallels Team

    Messages:
    16,267
    You have psa-atmail package from third-party Atomic repository.
    Native Parallels psa-atmail package can be removed with usual:

  3. MortezaM

    MortezaM New Member

    Messages:
    4
    Tnx for your reply,

    whey I try this:
    I'm just planning to install it again! how do I do that?

    I tried:
    but I've got the above error message!!
  4. IgorG

    IgorG Parallels Team

    Messages:
    16,267
    Use Plesk autoinstaller instead of third-party yum!
  5. MortezaM

    MortezaM New Member

    Messages:
    4
    How do I do that? after removing the atmail, Plesk stoped working and now every time I try my Plesk url, my browser doesn't load the page!
  6. IgorG

    IgorG Parallels Team

    Messages:
    16,267
    Just run /usr/local/psa/admin/sbin/autoinstaller and follow menu.
  7. MortezaM

    MortezaM New Member

    Messages:
    4
    Tnx again!

    I try but it gives me this error:
    I check the log file for ppsmbe_10.2.0_cos5.build102100709.06_installing.111219.10.13.log:
    Here is log file for psa-atmail_1.03_0.285591_installing.111219.10.13.log:
    Last edited: Dec 19, 2011
  8. BrahimF

    BrahimF New Member

    Messages:
    4
    problem atmail plesk sbp centos 5

    I can add mails from the panel no problem but the email adresses don't works !
    server CentOS 5 avec Parallels SB Panel 10 (64 bits)
    PHP Version 5.3.8
    Postfix intalled



    /usr/local/psa/admin/sbin/autoinstaller I get:

    1. [ ] Parallels Plesk Panel

    2. [*] Parallels Small Business Panel
    3. (*) Parallels Small Business Panel 10.2.0 (currently installed)

    4. [ ] Sitebuilder 4.5 and earlier versions (for Plesk 9 and earlier)

    5. [ ] SSO

    N) Go to the next page; P) Go to the previous page; Q) Cancel installing
    To select a version, type the respective number;
    Select an action [N]: N
    File downloading PPSMBE_10.2.0/ppsmbe-10.2.0-cos5-x86_64.inf3: 10%..20%..30%..40%..50%..60%..70%..80%..90%..100% was finished.
    File downloading PPSMBE_10.2.0/ppsmbe-patches-10.2.0-cos5-x86_64.inf3: 16%..42%..63%..84%..100% was finished.
    File downloading SETEMPLATES_1.0.0/setemplates-1.0.0-rhall-all.inf3: 16%..25%..34%..43%..52%..61%..70%..88%..97%..100% was finished.
    Parallels Containers were detected. Trying to connect to VZAgent...Warning! Failed to connect to VZAgent: ioctl: Transport endpoint is not connected
    Detecting installed product components.

    You already have the latest version of product(s) and all selected components
    installed. Installation will not continue.



    # yum install psa-atmail
    Loaded plugins: fastestmirror
    Loading mirror speeds from cached hostfile
    * atomic: www7.atomicorp.com
    addons | 1.9 kB 00:00
    atomic | 1.9 kB 00:00
    base | 1.1 kB 00:00
    extras | 2.1 kB 00:00
    mod-pagespeed | 951 B 00:00
    updates | 1.9 kB 00:00
    Setting up Install Process
    Resolving Dependencies
    --> Running transaction check
    ---> Package psa-atmail.noarch 1:1.04-3.el5.art set to be updated
    --> Processing Dependency: psa >= 9.0 for package: psa-atmail
    --> Finished Dependency Resolution
    1:psa-atmail-1.04-3.el5.art.noarch from atomic has depsolving problems
    --> Missing Dependency: psa >= 9.0 is needed by package 1:psa-atmail-1.04-3.el5.art.noarch (atomic)
    Error: Missing Dependency: psa >= 9.0 is needed by package 1:psa-atmail-1.04-3.el5.art.noarch (atomic)
    You could try using --skip-broken to work around the problem
    You could try running: package-cleanup --problems
    package-cleanup --dupes
    rpm -Va --nofiles --nodigest


    Any help pls?
  9. mazydizzle

    mazydizzle New Member

    Messages:
    2
    Effects of running the Auto-Install

    Hi,

    what are the effects of running the auto install? Will it affect my domains and websites hosted on my Centos server do you know?

    Or will the install just identify any missing / corrupted files and replace them?

    My Control Panel broke and I want to try and fix it without affecting any of my live sites hosted on the Centos Server.

    Any help is greatly appreciated!

    Thanks

    Mario
  10. BrahimF

    BrahimF New Member

    Messages:
    4
    No, autoinstall no affect for your websites, auto install only cleanup the panel and update it.

    Regards

Share This Page